dilluns, 13 de gener del 2014

Entrevista al ministre d'educació

L'entrada d'avui la vull dedicar a l'entrevista que va concedir diumenge 12 de gener el ministre Wert a un programa de televisó de La Sexta. 

La meva intenció amb aquesta entrada no és cap altra que ensenyar-vos què va dir, no faré cap tipus de comentari, crec que cadascú té prou criteri com per extreure'n les seves pròpies conclusions. 

La periodista va fer parlar al ministre i va incidir molt en el sector de l'educació pública, totes les retallades; tant de recursos educatius com de mestres i professionals. El ministre va afirmar que "Con las nuevas tecnologías, el libro de texto ha dejado de ser el único recuros informativo." D'aquesta manera va justificar la reducció de les beques per als llibres de text. (Extret d'aquest article.)

En aquest enllaç podeu trobar tot el programa sencer, a partir del minut 19, l'entrevista. També us adjunto l'enllaç de l'entrada del bloc de l'editorial Text-La Galera que va fer sobre aquesta entrevista, on hi ha publicat un recull de notícies i de piulades al twitter. Si en voleu veure més, només cal que pitgeu aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada