divendres, 17 de gener del 2014

Últim dia d'UDTIC

Avui és l'últim dia que fem UDTIC (Usos de les TIC a l'escola), en una estona tinc l'exàmen i ja estic a punt per fer-lo. Bé, examen examen, no ho és; a l'entrada del bloc sobre el connectivisme heu pogut llegir que ens avaluarem entre tots, tot i que el professor tindrà l'última paraula i serà ell qui ens posi la nota final. 

Doncs bé, una part d'aquesta avaluació ja la vam fer durant les classes del desembre, ara toca la part on el professor ens avalua el progrés que hem fet durant aquests mesos i el procés amb el qual ens hem desenvolupat. Ens mirarà què hem fet fer millorar la nostra identitat digital, què hem fet cominicar a la gent les nostres idees, amb què hem compartit informació, i una pila de coses més. 

No volia acabar l'entrada sense presentar-vos què hem fet durant aquests quatre mesos que hem cursat l'assignatura. Per fer-ho, us deixo l'enllaç del prezi que hem creat entre tots els companys de classe durant aquest temps i on hi hem anat posat tot allò que hem treballat o que ens hauria agradat treballar (pitjant la imatge s'orirà l'enllaç). 



Si voleu saber més coses sobre el prezi, us enllaço també l'entrada que vaig fer en el seu moment en un altre bloc que tic. És de fa va un temps, però serà útil igualment. 

Imatge general del prezi creat pels alumnes 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada